Filth and Loathing in Amsterdam

Een double bill met de films The Greasy Strangler en Kuso.

Voorstellingen

Donderdag 13 april  |  19:25 - 23:35  |  EYE 2

Het is ook mogelijk om kaarten te kopen per film.

Filth and Loathing in Amsterdam

Bij scènes die recht tegen de goede smaak ingaan en de kijker doen kokhalzen, denken we natuurlijk meteen aan 'Pope of Trash' John Waters. Deze double bill laat zien dat ook makers van nu er wat van kunnen. The Greasy Strangler   grossiert in vet eten en kleine onderbroeken bij dikke mannen, terwijl   Kuso   uitpakt met oogballensoep en extra lichaamsopeningen. 


The Greasy Strangler

Vader en zoon Ronnie en Brayden runnen een stadswandeling die langs zogenaamde historische plekken uit het discotijdperk voert. Ronnie, die al zijn eten met een buitensporige portie vet consumeert, maakt de stad bovendien onveilig nadat hij zich tot de 'greasy strangler' heeft getransformeerd. Wanneer zoon een vriendin krijgt, gaat pa pas echt los.

Kuso

Nadat een aardbeving een groot deel van Los Angeles plat heeft gelegd, zijn er nog maar een paar overlevenden over. Zoals: een familie in hun hutje in het bos, vreemde wezens in buitenaardse coconnen en wobbles   die hun huis met een zwangere vrouw delen. De eerste speelfilm van muzikant Flying Lotus past in geen enkele categorie en zal zowel een schare trouwe fans als hartstochtelijke haters opleveren.