Kuso

De eerste speelfilm van muzikant Flying Lotus past in geen enkele categorie en zal zowel een schare trouwe fans als hartstochtelijke haters opleveren.

Voorstellingen

Regie |  Flying Lotus

VS |  2017

105 minuten

IMDB

Met |  Hannibal Burress, George Clinton, David Firth

Taal | Engels

Kuso

Nadat een aardbeving een groot deel van Los Angeles plat heeft gelegd, zijn er nog maar een paar overlevenden over. Zoals: een familie in hun hutje in het bos, vreemde wezens in buitenaardse coconnen en wobbles die hun huis met een zwangere vrouw delen. De eerste speelfilm van muzikant Flying Lotus past in geen enkele categorie en zal zowel een schare trouwe fans als hartstochtelijke haters opleveren.

Als Shinya Tsukamoto en John Waters een kind zouden hebben verwekt met Harmony Korine in de Black Lodge van Twin Peaks, terwijl ze naar Aphex Twins Windowlicker luisterden en het kind vroege Cronenberg-films lieten kijken in plaats van cartoons, dan zou Kuso de nachtmerrie van dat kind kunnen zijn. Dit vreemde pareltje is zonder twijfel de meest weerzinwekkende film op Imagine. Met een unieke visie die zowel hartstochtelijke fans als haters zal opleveren. Visueel is de film uitermate consequent, terwijl de verschillende episodes en personages slechts losjes samenhangen. De structuur van de film is als een mixtape van dromen en nachtmerries, begeleid door de soundtrack van de regisseur.