Vrijwilligers

Imagine 2018 is op zoek naar vrijwilligers!

Vrijwilligers

Imagine wordt al jaren ondersteund door een hecht team van vrijwilligers. Voor de 34e editie van het  festival zijn we op zoek naar enthousiaste filmliefhebbers die het leuk vinden om  naast gratis films kijken ook bij te dragen aan Imagine Film Festival 2018. 

We zoeken onder andere op- en afbouwers, chauffeurs, crewcateraars, gastenbegeleiding, zaalwachten, runners, baliemedewerkers en social media reporters die  minimaal zes dagen beschikbaar zijn tijdens de festivalperiode  van 11 tot en met 21 april. 

Lees hier meer over de functies >>

Wat krijg je  van ons?

  • Gratis films kijken (mits niet uitverkocht)
  • Een exclusief IFF-shirt 
  • Lunch en diner tijdens je shift
  • Een vrijwilligersborrel
  • Een dynamische werkplek in EYE

Wat vragen wij van jou?
Beschikbaarheid van minimaal 6 dagen tussen 11  en 21  april  2018 (een dienst duurt maximaal 7 uur) en goede spreekvaardigheid in Nederlands of/en Engels. 

Social media reporters
Dit jaar zijn we ook op zoek naar  vrijwilligers voor social media. Heb jij affiniteit en ervaring met social media zoals Facebook, Twitter en Instagram, kun je goede foto’s maken en lijkt het je leuk de social media te verzorgen  tijdens het festival? Stuur dan een korte motivatie en je cv naar crew@imaginefilmfestival.nl met in het onderwerp: social media reporter.

Wil jij je aanmelden als vrijwilliger?