Programma 7: Nicolas Cage & Mother's Rage

Voorstellingen

THE HUMANITY BUREAU

dir. Rob W. King, Josh Courtney

Canada 2018

20 minutes

A LITTLE LOVE

dir. Alton Glass

USA 2018

9 minutes

Programma 7: Nicolas Cage & Mother's Rage

Iedere dag om 17:00 en 21:00 - The Humanity Bureau | A Little Love

THE HUMANITY BUREAU
Zet je schrap voor Nicolas Cage die totaal ontspoort in VR! In de toekomst heeft de opwarming van de aarde delen van het Amerikaanse middenwesten verwoest. Om grip te krijgen op de economische recessie, verbant een overheidsinstantie genaamd The Humanity Bureau burgers die als onproductief worden beschouwd naar een kolonie die bekend staat als New Eden.

Noah Kross (Nicolas Cage), een ambitieuze en onpartijdige caseworker, onderzoekt een zaak waartegen een alleenstaande moeder en haar zoon in beroep zijn gegaan. In de wetenschap dat de onschuldige jongen een onrechtvaardig lot te wachten staat, zet Kross alles op alles om de levens van de moeder en haar kind te redden en voor eens en voor altijd de waarheid over de geheimen van The Humanity Bureau te onthullen.


A LITTLE LOVE

Wanneer een hardwerkende en succesvolle vrouw te laat is voor het achtste verjaardagfeestje van haar dochter omdat ze het te druk heeft, doet het meisje een bijzondere wens die hen beiden op een onvergetelijke en opzienbarende reis zal sturen.