La Notte

De allereerste nacht van de andere film. Met de beste en vreemdste films van elf Nederlandse filmfestivals.  Tijdens La Notte worden de meest uiteenlopende films vertoond. Van documentaires tot shorts van het Architecture Film Festival Rotterdam, Camera Japan, Wild Life Filmfestival, Eastern Neighbours, Arab Camera, Cinema Culinair, CineSonic, Festival Latino Americano, KLIK animatiefestival en Roffa Mon Amour. 

Imagine zal tijdens La Notte om 22:30  publiekslieveling They Call Me Jeeg Robot vertonen.
Na in aanraking te zijn gekomen met een radioactieve substantie ontwikkelt de kleine crimineel Enzo superkrachten. Alessia, de dochter van een collega-crimineel, is ervan overtuigd dat Enzo de held is van een Japanse anime, Steel Jeeg Robot. Enzo zelf weet ondertussen niet goed wat te doen met zijn nieuwe gave.
Gabriele Mainetti’s debuutfilm heeft een waaier aan genres in de aanbieding: superhelden actie, comedy, off-beat romantiek en sociaal commentaar, aangevuld met elementen van de aloude 'poliziottesco.’ Bovendien won de film The Silver Scream Award, de publieksprijs, in 2016. 

De filmnacht vindt plaats op vrijdag  11 november 2016 in  KINO Rotterdam  van 17.00 uur tot 5.00 uur.
Voor het hele programma en de kaartverkoop kun je terecht op de  website van La Notte!