fbpx
Nieuws » 10 april 2018

Kom langs in het festivalcafé!

Het festivalcafé heeft een heerlijke daghap, lekkere drankjes, goed leesmateriaal en interessante gespreksstof!

Naast een grote verscheidenheid aan films, workshops en masterclasses is het ook goed vertoeven in ons festivalcafé. Smul dagelijks bijvoorbeeld van een daghap voor €12,50 van Hot Mama Hot en lees de meest interessante artikelen onder het genot van lekkere koffie of thee. Ook sluiten we de avond af met interessante gespreksstof en een drankje.

Verse daghap van Hot Mama Hot

De komende tien dagen kan je dagelijks genieten van een daghap verzorgd door Hot Mama Hot. Elke dag wordt van 18:00 tot 20:00 een verse daghap aangeboden in het festivalcafé, voor de prijs van €12,50! Drankjes zijn de hele dag door ook van de partij.

Lees tijdschriften van New Scientist, VPRO, ABC en Schokkend Nieuws!

Tijdens het filmfestival kan je natuurlijk je zintuigen mee laten voeren door de schermen die het mooiste van fantasy, het engste van horror en het nieuwste van sci-fi laten zien. Maar ook de letteren zijn niet vergeten in ons festivalprogramma. Je kunt jezelf in het festivalcafé vermaken met de tijdschriften van New Scientist, VPRO, Schokkend Nieuws!en ABC.

Elke avond: Late Night Talkshows

Elke avond wordt tijdens het festival een late night talkshow verzorgt in het festivalcafé. Hierin praten we na over de verschillende programmaonderdelen, verwelkomen we regisseurs en gasten die die dag gesproken hebben en discussiëren we over de films die vertoond zijn op die dag. Iedere avond hebben we weer een bijzonder programma met gezellige gasten en interessante gespreksstof. Dit alles onder het genot van een hapje, een drankje en presentatie door Basje Boer.

Het festivalcafé bevindt zich op de eerste verdieping van het EYE Filmmuseum. Als je vanaf de grote foyer en de trap op loopt richting de grote zaal zie je het festivalcafé.