fbpx
Nieuws » 5 februari 2018

Het volledige programma is bekend!

Kick-Ass Women, Mick Garris en ons volledige programma!

Dit jaar besteden wij extra aandacht aan de Kick-Ass Women in de genrefilm. Ook hebben we een prominente professional uitgenodigd die de fijne kneepjes van screenplays zullen uitlichten. En, ons blokkenschema en volledige programma is bekend! Dus, pak je agenda erbij en houd 11 t/m 21 april vrij.

Kick-Ass Women bij Imagine 2018
Zij die verhalen vertellen hebben een stem. Dit jaar luisteren we met extra aandacht naar de stem van de vrouw. Onder de titel Kick-Ass Women eert Imagine dit jaar het machtige koor van kick-ass vrouwenstemmen in genrefilms, zowel voor als achter de camera. Met negen features, een shorts-programma en een panel onder leiding van Hedwig van Driel, waarin binnen- en buitenlandse gasten hun licht laten schijnen over de vrouwelijke stem in de fantastische film.

Masterclass door Mick Garris
Zoals elk jaar hebben we voor onze masterclasses professionals weten te strikken die aan de top staan in hun werkterrein. Dit jaar leren we alles over screenplays van scenarist Mick Garris. De Scenarist en regisseur Mick Garris geldt als Stephen Kings favoriete scenarist en hij bewerkte niet minder dan zeven romans en verhalen van de meester.

Volledig programma en blokkenschema
Met nog minder dan een maand tot de openingsavond op woensdag 11 april, is het tijd om het volledige filmprogramma en het vertoningsschema bekend te maken. Vanaf vandaag staat het gehele programma online. Films, shorts, een uitgebreid VR-programma, workshops, lezingen en masterclasses van grote namen uit het vak. De kaartverkoop start op donderdag 22 maart 2018 via de festivalwebsite en https://www.eyefilm.nl/.