fbpx
Nieuws » 24 maart 2020

Imagine Film Festival voor onbepaalde tijd uitgesteld

Beste vrienden van Imagine,

Nature Strikes Back heeft Imagine ingehaald. Terwijl we dit jaar een programma voorbereidden over de getergde natuur die terugslaat, neemt diezelfde natuur in microscopische vorm ons allen – en dus ook ons festival – te grazen.

Nu de maatregelen tegen covid-19 zijn aangescherpt en verlengd tot 1 juni is Imagine in april definitief van de baan. Ook een alternatief waaraan wij achter de schermen hard werkten is nu onmogelijk geworden. Voor ons allemaal is er een nieuwe situatie ontstaan.

De komende periode gebruiken we om te onderzoeken of en hoe we dit jaar een festival kunnen organiseren, in welke vorm en omvang dan ook. Want we willen jullie, ons publiek, de kracht van de fantastische fictie niet onthouden. Fictie die niet alleen escapisme en troost biedt, maar ook inspiratie en visies op mogelijke scenario’s voor de toekomst.

We’ll be back – alleen weten we nog niet precies hoe en wanneer. We gaan daar de komende tijd hard aan werken en houden jullie op de hoogte. In de tussentijd: blijf gezond en hou je aan de regels van de overheid. Want alleen superhelden zijn onkwetsbaar en zelfs zij niet altijd.

Team Imagine

 

Zie ook het FAQ overzicht.