fbpx
Nieuws » 25 augustus 2020

Kaartverkoop van start | Belangrijke informatie

Het is feest, want het programma van Imagine Film Festival is rond én de kaartverkoop is gestart! Van 28 augustus tot en met 6 september kun je genieten van online films en evenementen, daarnaast is er van 4 tot en met 6 september ook een programma in Kriterion. Verder wordt in Eye Filmmuseum de wereldpremière van Peet Gelderbloms When Forever Dies vertoond. Bekijk het volledige programma hier.

 

Online – hoe werkt dat eigenlijk?
Elke dag maken we om 5 uur ‘s middags twee films online beschikbaar. Die blijven 24 uur staan. Koop een kaartje en je hebt tussen 5 uur ’s middags en 5 uur de volgende dag de tijd om de film op je gemak vanuit huis te kijken.

Of je deze nou meteen ’s middags vanaf de bank, of om zes uur ’s ochtends vanuit je bed bekijkt, dat bepaal je lekker zelf! Start en stop wanneer je maar wilt. Wil je extra content en het echte festivalgevoel? Koop dan een kaartje voor een eenmalige live-vertoning met aansluitend een (vooraf opgenomen) Q&A met de regisseur.

Verder zijn er de eerste week (28 augustus – 3 september) online programmaonderdelen die starten op een vast tijdstip:

  • Dagelijks is er om 21.30 een live-vertoning van een film met aansluitend een (vooraf opgenomen) Q&A met de regisseur;
  • Dagelijks is er om 19:30 een speciaal programma, zoals een panelgesprek of een programma van korte films.

Deze programma’s worden op een vast tijdstip gestreamd, zet daarom de tijden goed in je agenda!

 

Tickets kopen
Om een ticket te bemachtigen ga je naar de pagina van jouw favoriete programma. In de rechterbalk zie je de data en tijden. Zie je bij de speeldata geen Kriterion of Eye staan? Dan gaat het om een programma dat alleen online te zien is. Klik op de ticketlink en rond de betaling af. Voilà!

 

Deze hybride Imagine is voor ons ook spannend. We proberen je op deze pagina zo goed mogelijk te informeren over het online gedeelte van het festival en het bestellen van tickets. Mocht je er alsnog niet uitkomen, laat het ons vooral weten! Je kunt ons bereiken via info@imaginefilmfestival.nl.