fbpx
Nieuws » 7 maart 2019

Let’s talk about Sects!

Tijdens Imagine duiken we dieper in het onrustbarend realistische onderwerp van sekten. Dus: ‘Let’s talk about Sects baby!’.Met behulp van De Keuze van Koolhoven, Manson-specialist Ian Cooper en een viertal sektefilms onderzoekt het themaprogramma Let’s talk about Sects de blijvende invloed van sekten op de (Amerikaanse) filmwereld.


De Keuze van Koolhoven – Martin Koolhoven

Filmer en onstuitbare cinefiel Martin Koolhoven (Oorlogswinter, Brimstone) deelt met zijn nieuwe programma De Keuze van Koolhoven graag zijn liefde voor horror-, sciencefiction- en actiefilms. Tijdens Imagine een speciale editie over sekten. Biertje on the side, klaar voor een verfrissende duik in het cinematografisch verleden!

De keuze van Koolhoven


Lezing Ian Cooper: Manson and More: Killer Cults en Cult Movies

Tijdens Imagine geeft schrijver en Manson-specialist Ian Cooper een speciale lezing. Hierin gaat hij in op de blijvende invloed van The Manson Family en andere ‘killer cults’, zoals Jonestown en Heaven’s Gate, op (genre)films. Naar afloop van de lezing wordt The Manson Family vertoond.

Manson & more
 

TALK + DINNER + FILM

Een heel avondje onder de pannen met sektes? Op dit moment zijn er 35 exclusieve combi-tickets beschikbaar waarbij je de lezing van Ian Cooper combineert met de film én een heerlijke maaltijd.

Tickets
 

 

 

Filmlijst