fbpx
Nieuws » 11 april 2019

Nieuwe namen! – Reading Amsterdamned door beroemde Rotterdammers

Het is zo ver! De namen van de acteurs die de reading van Amsterdamned  gaan verzorgen zijn bekend! Onder toeziend oog van regisseur Dick Maas zullen bekende Rotterdamse acteurs dit inmiddels dertig jaar oude script in een nieuw jasje steken.

In samenwerking met het scenaristencollectief Winchester McFly organiseert Imagine een zogeheten live reading van Amsterdamned. Daarbij lezen acteurs het integrale scenario van een speelfilm voor publie. Bij Imagine wordt de Amsterdamse horrorklassieker vertolkt door een cast van Rotterdammers en acteurs met een bijzondere band met Rotterdam.

De cast bestaat uit Imanuelle Grives (Alleen maar nette mensen, Tuintje in mijn hart, Flikken Rotterdam), Susan Visser (Gooische Vrouwen, Hartenstraat, Verliefd op Cuba), Orkater-acteur Viktor Griffioen, scenarist Don Duyns en actrice Kiki van Deursen. De lijst wordt helemaal af gemaakt met niemand minder dan Tim Haars (New Kids, Ron Goossens, Stuntman). Ook zal de oorspronkelijke regisseur van de film Dick Maas aanwezig zijn tijdens de reading.

De reading vindt plaats op maandag 15 april om 19:30, kaartjes zijn hier te koop!