fbpx
Nieuws » 25 maart 2019

Volledige programma & blokkenschema & ticketverkoop!

Het volledige programma van de de 35ste editie van het Imagine Film Festival is bekend! We duiken in al het fantastische met vier verschillende thema’s, inclusief masterclasses & leuke gasten. We hebben een sterk en gevarieerd filmprogramma, fantastische shorts, VR, Gaming en een speciaal programma voor professionals. Tijdens Imagine krijgt de verbeelding alle ruimte!

Alle films         Blokkenschema

 

Things to Come

In Things to come worden de toekomstvisioenen van de sciencefiction naast de hedendaagse stand van de wetenschap gelegd. In dit verdiepingsprogramma gaan we het met experts hebben over de (on)realiteit van Marsreizen en de mogelijkheden van genetische manipulatie. In hoeverre hebben bekende sciencefictionfilms een voorspellend karakter?

Bekijk het programma van Things to Come

Let’s Talk About Sects

Wanneer je aan sektes denkt, doemen de angstbeelden al in je op. Geen wonder dat sektes een enorme invloed zijn geweest in het fantastische genre en niet gek dat Quentin Tarantino een film over sekteleider Charles Manson op de planning heeft staan. In Let’s talk about Sects bespreken we beruchte sekteleiders en duiken we in de psychologie van de volgers.

Bekijk het programma van Let’s Talk about Sects

New Stories in Gaming & VR

Virtual Reality en Gaming gaan hand in hand in New Stories in Gaming and VR. Nederlandse makers presenteren de demo’s van hun games; die je als bezoeker ook kan spelen! Ook dit jaar staat er een VR-Award klaar voor de beste VR-experience.

Bekijk het programma van New Stories in Gaming & VR

Slash-O-Rama

Het themaprogramma Slash-o-rama is speciaal voor de horrorfans met stalen zenuwen. Tot in de late uurtjes kan je genieten van bloederige horror klassiekers. Een retrospectief van films uit de jaren 80; mét een heel bijzondere eregast.

Bekijk het Slash-O-Rama programma

 

Bekijk het filmprogramma, en het blokkenschema. De kaartverkoop is van start dus je kan tickets bemachtigen voor jouw favoriete onderdeel.