fbpx
Nieuws » 23 januari 2020

Vrijwilligers gezocht!

WE NEED YOU! Heb jij passie voor films? Bestaat jouw dieet vooral uit popcorn en zou je heel erg graag een groot, internationaal filmfestival van achter de schermen mee willen maken? Word dan vrijwilliger bij Imagine Film Festival! Het festival geeft de bezoeker door middel van epische films, workshops en masterclasses de kans om nieuwe, toekomstige werelden te ontdekken en het onmogelijke mogelijk te laten zijn. Imagine Film Festival vindt plaats van 16 april tot en met 25 april en wij hebben jou nodig.

Als vrijwilliger ben je het gezicht van het festival door verschillende taken te vervullen. Je helpt bijvoorbeeld met de op- en afbouw van het festival, zorgt tijdens de film dat alles op rolletjes verloopt of begeleidt een belangrijke gast van het vliegveld naar het festival. We verwachten dat je minimaal drie vrijwilligersdiensten kunt draaien, de dienstduur varieert van 5 tot 8 uur. Je wordt deel van een hecht en enthousiast team van vrijwilligers die allemaal fanatieke filmfans zijn, net zoals jij! Als dank voor je hulp als vrijwilliger bij Imagine mag je tijdens het festival gratis naar alle films en krijg je onder ander het exclusieve Imagine Film Festival T-shirt.

Ben je enthousiast geworden en ben jij dé vrijwilliger naar wie wij op zoek zijn? Mail dan naar crew@imaginefilmfestival.nl en meld je aan! Vrijwilligerscoördinatoren Marre en Timo nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Deel dit bericht natuurlijk ook met je vrienden en familie zodat zij ook een onmisbaar deel kunnen worden van Imagine Film Festival en hopelijk tot snel!