fbpx

Along With the Gods: The Last 49 Days (Singwa hamkke: Ingwa yeon)

Het tweede deel van de Koreaanse blockbuster voorziet de dood en het hiernamaals van nog meer spektakel en morele dilemma’s.

De drie wachters verwelkomen een kandidaat wiens reïncarnatie ook tot die van henzelf zal leiden. Maar soldaat Soo-Hong is niet het toonbeeld van deugdzaamheid dat de brandweerman uit het eerste deel was, en de 1000 jaar oude God of House moet sterven voor de wachters verder kunnen.

Het tweede deel van de Koreaanse blockbuster werpt serieuze vragen op over het leven en het hiernamaals. Soo-hong vraagt zich af wat er eigenlijk zo geweldig is aan reïncarnatie – terugkeren in onze moeizame en veeleisende wereld om dezelfde ontberingen nogmaals te ondergaan. Ma Dong-seok (Train to Busan) geeft de film extra karakter met zijn prachtige rol als de God of House. Door het hiernamaals af te wisselen met het alledaagse leven van de God of House kan de film zijn thema’s uitgebreid verkennen. En alsof dat nog niet genoeg is levert de film ook nog spectaculaire set pieces voor de verschillende uitdagingen, terwijl er naar een grand finale wordt toegewerkt.

 

 

Vind je misschien ook leuk:

Info

Soort Feature Film
Regisseur Yong-hwa Kim
Land South Korea
Jaar 2018
Duur 141 min
Gesproken talen Korean
Ondertitels English
Cast Don Lee, Dong-wook Kim, Hyang-gi Kim, Ji-hoon Ju, Jung-jae Lee, Jung-woo Ha

Tickets

(Nog) geen tickets beschikbaar