fbpx

Bliss

Een sterke nieuwe designerdrug stort een schilder in een maalstroom van delirium en bloeddorst in deze hypnotische adrenalinetrip.

Het lukt Dezzy maar niet haar nieuwste schilderij af te krijgen. Hierdoor krijgt ze problemen met haar agent, die haar dumpt, en haar huisbaas, die dreigt haar op straat te zetten. In wanhoop grijpt ze naar een nieuwe drug, Bliss. Na de trip wordt ze wakker met bloed aan haar handen en bloederige toevoegingen aan haar schilderij. Hypnotische adrenalinetrip met ondertonen van Ferrara en Noé.

Op het eerste gezicht lijkt Bliss goed gekeken te hebben naar Abel Ferrara en Gaspar Noé’s Enter the Void. Maar dat zou Joe Begos’ derde speelfilm tekortdoen. Geheel gefilmd op 16 mm, is Bliss een bad trip die nooit helemaal landt en je als kijker verdwaasd naar adem laat snakken. Met een pulserende soundtrack en felle, verzadigde kleuren, creëert Begos een wereld waarin noch Dezzy noch de kijker enig idee heeft wat er allemaal gebeurt. En dat hoeft ook niet: deze meedogenloze trip naar de hel, via de ene morsige hardrockkroeg na de andere, is zo high energy en opwindend, dat het publiek alleen maar kan verlangen naar nog een shot.

Info

Soort Feature Film Online
Land Groot-Brittannië
Jaar 2018
Duur 110 min
Gesproken talen English

Tickets

7 Sep 17:00 - 9 Sep 23:59
Imagine Rewind Online