fbpx

Blood Machines

Uitzinnige en bloedmooie retro-sciencefiction biedt naakte dames en Udo Kier-lookalikes in een late night movie die je absoluut op het grote scherm moet zien.

Een Kunstmatige Intelligentie is uit een ruimteschip ontsnapt en verblijft nu op een afgelegen planeet. Twee mannen komen haar halen, maar zodra ze aankomen wordt de helft van de A.I. weer deel van het schip en verschijnt als een naakte vrouw, zwevend in de ruimte. Als de mannen vluchten en daarbij een vrouw gijzelen, blijft boordcomputer Tracy niet neutraal. Een late night movie die je absoluut op het grote scherm moet zien.

Totaal gestoord, heerlijk retro en enorm onderhoudend: dit is de film die Turbo Kid had kunnen zijn. Het verhaal begint vrij eenvoudig, maar als de crew weer terug is in het ruimteschip wordt alles gaandeweg vreemder. De visuele en auditieve overdaad bereikt een hoogtepunt tijdens de grand finale, waarin mooie naakte A.I.-vrouwen en Udo Kier-lookalikes hun opwachting maken. De score, verzorgd door synthesizerhelden Carpenter Brut, voegt nog een extra retro-element toe aan de film. Een unieke lust voor het oog, al is de ‘feministische’ boodschap wellicht niet meer dan een dubieus excuus om zoveel mogelijk perfecte naakte lichamen op het scherm te brengen.

Info

Soort Feature Film Online
Regisseur Seth Ickerman
Land Frankrijk
Jaar 2019
Duur 50 min
Gesproken talen English
Ondertitels English
Cast Alexis Perrin, Celine Dornier, Seth Ickerman

Tickets

7 Sep 17:00 - 9 Sep 23:59
Imagine Rewind Online