fbpx

Come to Daddy

Elijah Wood is op zijn jongensachtige best in deze horrorkomedie die zich ontwikkelt van een beetje raar tot uitermate vunzig.

Hipster-dj Norval reist naar een afgelegen eiland voor een bezoek aan zijn vervreemde vader. Na een ongemakkelijke eerste avond heeft Norval nog steeds geen idee waarom zijn vader hem uitgenodigd heeft. De volgende ochtend wordt alles ineens een stuk vreemder, en al snel zal Norval voor zichzelf op moeten komen. Elijah Wood is op zijn jongensachtige best in deze horrorkomedie die zich ontwikkelt van een beetje raar naar uitermate vunzig.

De humor in Come to Daddy verraadt de nationaliteit van de regisseur, de Nieuw-Zeelandse Ant Timpson (voorheen producent). Zeer effectief weet hij de gebeurtenissen die van vreemd tot krankzinnig gaan zonder veel ophef te tonen, bijna alsof er niets uitzonderlijks aan de hand is. De botsing tussen Norval en zijn klootzak van een vader (Pontypools Stephen McHattie), de belichaming van de naarste stereotypen en vooroordelen denkbaar, wordt perfect uitgespeeld. Als Norval steeds verder uit zijn comfortzone gedwongen wordt, begint hij dingen te doen die hij nooit van zichzelf verwacht had. Elijah Wood doet waar hij het beste in is: elke situatie met grootogige verwondering tegemoetstappen, met geweldige gore als bonus.

Info

Soort
Regisseur Ant Timpson
Land Canada, Nieuw-Zeeland, Ierland, VS | Canada, New Zealand, Ireland, USA
Duur 93 min
Cast Elijah Wood, Stephen McHattie, Martin Donovan, Madeleine Sami

Tickets

(Nog) geen tickets beschikbaar