fbpx

James vs His Future Self

Een wetenschapper ontvangt onverwacht bezoek in een lief en grappig liefdesverhaal met een waarschuwing aan het adres van Big Tech.

James is een gestreste en overambitieuze wetenschapper die op het punt staat ’s werelds eerste tijdmachine te creëren. Hij weet nog niet hoe dit af gaat lopen, maar een onverwachte bezoeker geeft hem alvast een dringende waarschuwing. Als de bezoeker zijn ware identiteit onthult, zet James hem weg als een gek. Maar het verhaal is nog niet ten einde. Een lief en grappig liefdesverhaal met een waarschuwing aan het adres van Big Tech.

Al geeft de titel van de film je al een flinke hint over de identiteit van de mysterieuze bezoeker, het maakt zijn waarschuwing er niet minder urgent om: ‘Je ego, je hoogmoed, het zal alle andere aspecten van je leven verstikken. Liefde. Vreugde. Familie. Daarom ben ik hier, om je ervan te weerhouden die fout te maken.’ Langzamerhand begint James zich te realiseren wat voor hem echt belangrijk is. Je zou deze film kunnen zien als een waarschuwing aan het adres van Elon Musk en Big Tech, maar het is toch vooral een lief en grappig liefdesverhaal dat ons eraan herinnert dat we allemaal wel wat meer aandacht zouden kunnen besteden aan de dingen die ons dierbaar zijn.

Info

Soort Feature Film Online
Regisseur Jeremy LaLonde
Land Canada
Jaar 2019
Duur 93 min
Cast Jonas Chernick, Daniel Stern, Cleopatra Coleman, Tara Spencer-Nairn

Tickets

7 Sep 17:00 - 9 Sep 23:59
Imagine Rewind Online