fbpx

Kill Mode

De van superkrachten voorziene Molly, met wie we kennismaakten in de gelijknamige film uit 2017, is in topvorm in deze spectaculaire prequel.

In de nabije toekomst wordt een vader herenigd met de dochter van wie hij gescheiden werd tijdens het bevechten van een kwaadaardig bedrijf dat een dodelijk virus in de wereld bracht. Het meisje, inmiddels een tiener, heeft ondertussen wat opmerkelijke superkrachten opgepikt. Molly, die we voor het eerst zagen in de gelijknamige film uit 2017, is in topvorm in deze spectaculaire prequel.

In 2016 wonnen Thijs Meuwese en Colinda Bongers Imagine’s pitch contest met Kill Mode. Om budgettaire redenen moest dat project een tijdje in de wacht worden gezet, maar ondertussen maakten ze naam met de lowbudgetfilm Molly, die in 2018 op Imagine vertoond werd. Nu zijn ze terug met de film die ze eigenlijk voor ogen hadden, en deze prequel blijkt op alle vlakken ook nog eens een enorme sprong voorwaarts te zijn. De actiescènes, waaronder een achtervolging, helikopteraanvallen, strijders in exosuits en nog veel meer, zijn vakkundig uitgevoerd. Een kick-ass spektakel dat absoluut het wachten waard was.

Info

Soort Feature Film Online
Regisseur Thijs Meuwese
Land Nederland
Jaar 2019
Duur 97 min
Gesproken talen English
Ondertitels Without
Cast Dave Mantel, Julia Batelaan, Ted Neeley

Tickets

7 Sep 17:00 - 9 Sep 23:59
Imagine Rewind Online