fbpx

The Hole in the Ground

Een zoon baart zijn moeder zorgen in een griezelige en spannende horrorfilm die inspeelt op de grootste angst van elke ouder.

Sarah is een slecht huwelijk ontvlucht en trekt zich met haar zoon Chris terug in een afgelegen huis. Op een dag stuit ze op een breed krater-achtig gat in de grond. Na dat incident en de dood van een buurvrouw, begint Chris vreemd gedrag te vertonen. Of hallucineert Sarah door haar medicijnen?

In zijn eerste speelfilm laat Lee Cronin zien dat hij spanning en akeligheid kan creëren, ook al blijven de verbanden tussen de verschillende delen van het verhaal lang onduidelijk. Hij laat de kijker ook in het ongewisse over of er echt iets mis is met Chris, of dat het zich allemaal afspeelt tussen de oren van Sarah, een vrouw die duidelijk haar eigen mentale problemen heeft. Beide hoofdrolspelers zijn voortreffelijk en James Quinn Markey geeft Chris iets oprecht verontrustends mee. Net als in The Prodigy en Hereditary speelt deze film in op de grootste angst van ouders: naar je kind kijken en niet weten wie hij is.

 

 

Vind je misschien ook leuk:

Info

Soort Feature Film
Regisseur Lee Cronin
Land Ireland
Jaar 2018
Duur 90 min
Gesproken talen English
Ondertitels Without
Cast Seána Kerslake, James Quinn Markey, Simone Kirby

Deze film doet mee aan de competitie voor Méliès d'argent

Tickets

(Nog) geen tickets beschikbaar