fbpx

Yves

Een rapper raakt bevriend met een koelkast in deze vrolijke variatie op Black Mirror, met de beste seksscène van het jaar.

Jerem, een rapper van ergens in de dertig, trekt bij zijn grootmoeder in om zijn eerste album te schrijven. Op een dag wordt hij door researcher So overgehaald om Yves uit te proberen, een nieuw soort koelkast voorzien van kunstmatige intelligentie die het leven eenvoudiger moet maken. Maar al snel blijkt Yves de jongeman op verrassende wijze te beïnvloeden. Hiphop en koelkast-fetisj in een vrolijke variatie op Black Mirror, met ook nog eens de de beste seksscène van het jaar.

Yves voelt aan als een optimistische variant op een aflevering van Black Mirror, waarin de mogelijkheid tot samenwerking en vriendschap tussen de mens en zijn huishoudelijke apparaten nog steeds bestaat. In wezen begint Yves Jerems muziek en liefdesleven over te nemen. Yves is misschien niet heel erg diepgravend, maar het is een luchtige en vermakelijke film, met sympathieke personages, prettige muziek en zelfs een koelkast die je een warm hart toe gaat dragen. Daarbij werken de verschillende liefdesrelaties in de film ook nog eens goed en heeft de film de beste seksscène van het jaar. Yves is als een goede popsong die je van begin tot einde mee laat neuriën.

Info

Soort Feature Film Online
Regisseur Benoît Forgeard
Land Frankrijk | France
Jaar 2019
Duur 102 min
Cast William Lebghil, Doria Tiller, Philippe Katerine

Tickets

7 Sep 17:00 - 9 Sep 23:59
Imagine Rewind Online